FIRST WORK OUT KFT.

2020.05.05

A 2018. márciusában alapított, kizárólag magyar tulajdonban lévő Kft. jelenleg Magyarország négy földrajzilag elkülönült térségében, az ország négy megyéjében rendelkezik munkavállalói állománnyal, akik jelentős része jelenleg is szolgáltatást nyújt szerződött partnereinknek.

Társaságunk - alaptevékenységét tekintve - jelenleg mikrovállalkozásnak minősül a munkaerőkölcsönzési engedéllyel rendelkező cégek között, ugyanakkor elmondható az is, hogy kizárólag magyar állampolgárságú munkavállalókat foglalkoztat. Az általunk végrehajtott beruházásoknak is köszönhetően munkavállalói létszámunk meghaladja a 100 főt. 

Amiért érdemes bennünket választani

1. Kényelmes, folyamatos többszintű kapcsolattartás

Munkatársaink, vezető munkatársaink folyamatos kapcsolattartással állnak megrendelőink és munkavállalóik szíves rendelkezésére

2. Gyors, határidők pontos betartása:

· Szakmai tapasztalatainkat kamatoztatva, toborzásaink igen hatékonyak, így megrendeléstől számítottan akár 24 órán belül kölcsönözhetők a megrendelői igényeknek megfelelő tapasztalattal rendelkező munkaerő állomány

3. Kalkulálható:

Fix, előre kalkulálható díj, mely minden egyéb munkaadói járuléktól mentes

Kölcsönzés és/ vagy kiszervezés?

Sok éves tapasztalattal segítünk mindenben, ami a foglalkoztatást érinti!

Egyedi képességek?

Igény szerint, speciális végzettséggel, képeséggel rendelkező munkatársakat adunk.

Zárszóként:

A WO BRAND mindig az emberektől működött, azoktól, akik működtették és akik működtetik a mai napig, elköteleződéssel, szakmai tudással és alázattal.

Büszkék vagyunk arra, hogy értékeket teremtettünk és teremtünk, arra, hogy a kereskedelmi ágazat elkötelezettjei vagyunk. Büszkék vagyunk a már meglévő munkatársaink értékteremtésére és csapatunkhoz hamarosan csatlakozó vagy csatlakozni kívánó jövendőbeli munkatársaink szakmai felkészültségére.

Remélem ajánlatunk megfelel elvárásaiknak és hamarosan szerződött parnereink között üdvözölhetjük.