Ismerd meg csapatunkat

akik a rendelkezésedre állnakTisztelt Látogatók, Kedves Munkatársaink!

Köszöntjük Önöket a WORK OUT BRAND oldalán!


Köszönjük, hogy a közösségi oldalon és a weboldalon is rendszeresen követik munkánkat, híreinket, állásajánlatainkat.

Köszönjük a számtalan megkeresést és a megelőlegezett bizalmat, Ígérjük továbbra is az Önök szolgálatában állunk állásajánlatainkkal!

A WO mindig az emberektől működött, azoktól, akik működtették és akik működtetik a mai napig, elköteleződéssel, szakmai tudással és alázattal.

Büszkék vagyunk arra, hogy értékeket teremtettünk és teremtünk, arra, hogy a kereskedelmi ágazat elkötelezettjei vagyunk.

Büszkék vagyunk a már meglévő munkatársaink értékteremtésére és csapatunkhoz hamarosan csatlakozó vagy csatlakozni kívánó jövendőbeli munkatársaink szakmai felkészültségére.

Bízunk benne, hogy elégedettek a szolgáltatásainkkal, állásajánlatainkkal és elégedett kollégáink sorai között tudhatunk!

Kérjük, nézzenek körül az oldalunkon jelenleg futó állásajánlataink között: vagy olvassák el a cégünk történetét. Ha pedig kérdéseik, észrevételeik lennének, keressenek bennünket a megtalálható elérhetőségeken.

Kellemes böngészést és mielőbbi szerencsés elhelyezkedést kívánunk a munka világában, melyhez reményeink szerint mi is hozzájárulunk!

Tóth Beáta             Kéri Viktor 

 

FIRST WORK OUT KFT     


Elkötelezett hívei vagyunk az állatvédelemnek, így az alábbi tartalmat az állatok védelmében, gazdához jutásuk elősegítése végett helyezzük ki: